Filmografie

12. července 2009 v 19:32 | ..: Brilliant girl :..
Filmografie

Obesion(1996)-Jimmy Martel/Jano
Escandalo(1997)-Alvaro
Luz Maria(1998)-Gustavo Gonsálvez
Isabella,Mujer Enamorada(1999)-Fernando De Alvear
LO Que Es el Amor(2001)-Efrén Villarreal
Amores... Querer Con Alevosía(2002)-Pablo Herreros
Luciana y Nicolas(2003)-Nicolas Echevarría
Luna la Heredera(2004)-Mauricio Garcia
La Tormenta(2005)-Santos Torrealba
Zorro:La Espeda y la Rosa(2007)-Diego de la vega
Doňa Barbara(2008)-Santos Luzardo
Lola Calamidades(2008)-Esteban
Frenesi(2009)- ?


+Casem pridám!!

Pokud chces vedet o techto telenovelách více jdi do Projektů!!
 


Aktuální články

Reklama